Кошик
344 відгуків
Актуальные предложения! Успей купить уже сегодня!Ищите здесь
DeTechnik - focus on quality
+380 (96) 597-87-86
Кошик

Фільтри

Ціна
В наявності

Все для кухні, посуд

У розділі «Все для кухні, посуд» інтернет-магазика «DeTechnik» представлений широкий спектр  кухонного начиння та посуду. Тут Ви можете купити різні каструлі, сковорідки з міцним покриттям, набори порцелянового посуду, набори столових предметів, ножі в на підставках і не тільки, миски, перцемолки, термоси та термостакани, і ще багато якісних і гарних речей, які допоможуть Вам у приготуванні Ваших кулінарних шедеврів і організації простору на кухні. До того ж яскрава підставка для ножів може стати чудовим доповненням до функціонала кухні та розбавить її стриманий інтер'єр. 

Ми представляємо вам продукцію торгових марок Rossner, Rossler, Ronner, Oscar Cook і Edel Hoff. Ці представники вже не перший рік вибирають різноманітні речі для кухні, починаючи від ножів і закінчуючи банками для сипких. Всі їхні продукти об'єднують одне — високу якість матеріалів і бездоганний зовнішній вигляд.

Вам залишається тільки зробити вибір! А ми із задоволенням допоможемо вам у цьому!)
 

Кухонна утварь: або як вибрати правильний посуд?

Как выбрать посуду?

Посуд не менш важливий для приготування їжі, ніж продукти та кулінарний талант кухаря. Тому важливо її правильно вибрати, для уникнення виникнення зайвих питань у процесі користування. Погодьтеся адже набагато зручніше готувати в зручному посуді, хоча іноді й складно визначити, яка саме належить до розряду довговічних і практичних. 

Ми пропонуємо вам короткий екскурс з краєвидів посуду та їх основних переваг. Отже, найчастіше для виготовлення посуду використовують — алюміній, чавун, жаростійке скло, кераміка, неіржавка сталь і чавун.

Чавунний посуд 

Как выбрать посуду?

Основними перевагами чавунного посуду є його  довговічність і небувала практичність. Така каструля слугуватиме вам доброї служби і як реліквія може передаватися з покоління до покоління. Відомий факт, що чавун погано проводить тепло, зате чудово його розподіляє та довше зберігає.  У такому посуді добре готувати страви, які вимагають тривалого приготування, так, наприклад, плов або тушковане м'ясо. Якщо ми говоримо про сковорідки, то чавунна сковорода дуже зручна в плані приготування млинців. Чавунний посуд дуже пристосований до побуту. Вона не боїться подряпин, не піддається деформаціям згодом, але, мабуть, великою вадою є її схильність до іржавіння. Після миття такий посуд рекомендується витирати насухо. Приготовану їжу в такому посуді треба перекладати, щоб не допустити окислення, за якого можуть зміниться смакові якості їжі. 

Алюмінієвий посуд

Как выбрать посуду?

Отже, алюмінієвий посуд здавна є на нашій кухні. Вона легка, чудово проводить тепло та коштує порівняно недорого. Їжа готується в ній досить швидко. У ній добре кип'ятити молоко (тільки не забудьте прополоснути каструлю холодною водою, щоб воно не пригоріло), також зручно варити овочі та каші. Не рекомендується готувати в алюмінієвому посуді кислі борщі, тушкувати м'ясні страви або засаджувати капусту. Недостатком, звичайно є те, що дуже часто їжа пригорає й потім повернути каструлю до первозданного вигляду складно. Також не тішить і те, що вона швидко втрачає свій вигляд і легко деформується. 

Останнім часом виробники дедалі частіше виготовляють посуд зі сплавів алюмінію. Такі вироби дуже ергономічні та гарні. Вони мають різну товщину та різне покриття, використовуються для виготовлення качениць, сковорідок і, звісно ж, каструль. 

Старий добрий емальований посуд

Как выбрать посуду?

Альтернатива алюмінієвого посуду — емальована. Виготовляється такий посуд із суміші заліза та чавуну та покривається склоподібною емаллю. Емаль сама собою є досить тендітним матеріалом і під час утворення відколів її використовувати не можна. Слідкуйте за цілісністю покриття. Мийте посуд тільки м'якими губками. Уникайте різких перепадів температур. Як і в алюмінієвому, так і емальованому посуді їжа схильна до пригорання. Тому, готуючи, не забувайте постійно помішувати. Загалом, у такому посуді зручно готувати рідкі страви: компоти, супи, киселі тощо. Емальований посуд має дуже симпатичний вигляд, зазвичай він рідко буває однотонним, часто прикрашений яскравими принтами квітів і овочів. 

Посуд із кераміки 

Как выбрать посуду?

Елітний посуд — посуд із вогнетривкого кераміки. Готувати їжу в такому посуді одне задоволення, вона зберігає свій смак і не наповнюється сторонніми запахами. Аромат приготованої їжі набагато довше зберігається. Попри те, що керамічний посуд не є зразком теплопровідності, це такий вже мінус, адже їжа готується в щадному режимі, зберігаючи корисні речовини та цілющі властивості. Єдиним недоліком посуду є, мабуть, його крихкість. Бездоганним зовнішнім виглядом є посуд із вогнетривкого фарфору. Її з легкістю можна використовувати для запікання в духовці або для розігрівання в мікрохвильовій печі. У такому посуді зручно готувати порційно. 

Посуд зі скла

Как выбрать посуду?

Порівняно молодий вважається скляний посуд. Вона поступово почала входити в побут усередині 20 століття, але саме зараз вона почала набувати популярності. На полицях магазинів ви можете знайти не тільки скляні каструлі, френч-преси, чашки, а й сковорідки. Мають вигляд подібні вироби красиво. Крім того, скло не контактує з їжею, на ньому не утворюється накип. Мити такий посуд легко. Теплопровідність її досить низька, що дає змогу довго утримувати тепло.Час приготування їжі порівняно довше, ніж в алюмінієвому посуді. У разі нерівномірного розподілу тепла є загроза утворення тріщин, також варто побоюватися різких перепадів температур. 

Посуд із керамічним покриттям

Как выбрать посуду?

Чим гарний посуд з антипригарним покриттям у формі кераміки? По-перше, вона витримує високі температури до 450 градусів. У складі покриття, як звані керамічні частинки,  у складі яких немає важких металів. Мити таке покриття легко, більше того воно не боїться подряпин. Плюс до всього, такий посуд може набувати різних кольорів, у такий спосіб розбавити інтер'єр кухні. Отже, ви купуєте не тільки красиве начиння, але й помічника в приготуванні корисної їжі з чудовими смаковими якостями. Розподіл тепла відбувається рівномірно та досить швидко. У такому посуді зручно тушкувати та смажити. Підходить посуд для всіх типів плит і для миття в посудомийці. Вона не боїться кислот і лугів. 

Тефлонове покриття

Как правильно выбрать посуду?

Тефлон став популярним після війни, коли почав дедалі частіше з'являтися як антипригарне покриття для посуду. Так, починаючи з 50х років, ми отримали якісний посуд із міцним покриттям, який має свою популярність і сьогодні. У ній так зручно смажити й тушкувати. Їжа добре прогрівається, не пригоряє. Не варто забувати, що тефлон проти вилок і металевих лопаток, користуйтеся кухонним начинням із силікону або дерева. Під час миття теж варто ставитися дбайливо, щоб не пошкодити покриття. У разі виникнення подряпин і бульбашок краще не використовувати посуд. Адже частинки тефлону можуть потрапити в їжу, у такий спосіб принести шкоду організму. Термін використання тефлонового посуду від 1 року до 6. 

Неіржавка сталь

Как выбрать посуду?

Отже, що стосується посуду з неіржавкої сталі, то в його основі сплав хрому, нікелю та заліза. Завдяки цьому, такий посуд не боїться кислот і лугів та різного роду подряпин. Вона має прекрасний зовнішній вигляд, легка в догляді, під час приготування не впливає на запах і смак їжі. Зручна, практична, гігієнічна та довговічна, вона набагато якісніша від тефлонового посуду. Дно зазвичай багатошарове, що сприяє рівномірному розподілу тепла та швидкому приготуванню. Після приготування ви без проблем можете зберігати їжу в каструлях із неіржавкої сталі. 

Пластиковий посуд

Как выбрать посуду?

Одним із найпопулярніших матеріалів сьогодення заведено вважати — пластик. Недорогий, функціональний, невибагливий у догляді матеріал. Але чи він безпечний? Готувати їжу в пластиковому посуді не можна тільки зберігати й розігрівати в мікрохвильовій печі (відповідно зазначеній допустимої температури). Під час нагрівання не перевищуйте температуру, зазначену виробником, адже за дуже високих температур пластик може виділяти шкідливі для людського організму речовини, які після тривалого накопичення в організмі людини можуть призвести до утворення пухлин.

Так, коротко ми дорожили головні переваги та вади посуду, виготовленого з різних матеріалів. Вибір залишається за Вами, як і раніше! 

 

 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner