Кошик
344 відгуків
Актуальные предложения! Успей купить уже сегодня!Ищите здесь
DeTechnik - focus on quality
+380 (96) 597-87-86
Кошик

Фільтри

Міксери/блендери/подрібнювачі

Побутова техніка займає вагому нішу в житті сучасної людини. Складно уявити життя на кухні без міксера й блендера. Кажуть, ці два пристрої цілком можуть замінити один одного. Але попри те, що їхні функції схожі, все-таки деякі відмінності в роботі є. Так, наприклад, для замішування тіста зручніше користуватися міксером, він зробить його одноріднішим, без грудок. Блендер вдаліше справляється з подрібненням продуктів і їх присвоєнням. Приготувати крем-суп, соус або ідеальне картопляне пюре допоможе саме він. Вам залишається лише вибрати, який саме прилад ви хочете використовувати. Чи буде він стаціонарним, чи ручним, якою буде його потужність і дизайн.

Ми пропонуємо Вам цілу низку блендерів і міксерів від різних торгових марок Німеччини та Європи. Прекрасний міксер із чашею від торгової марки Efbe-Schott, стаціонарний блендер від AFK або блендер із кавомолкою від Royalty Line. Заходьте до групи "Битова техніка для кухні" — придбайте помічника в побутових питаннях, а ми з радістю допоможемо вам у цьому. 

Міксер і блендер: секрети та правила вибору...

Кажуть, міксер сміливо можна віднести до бабусівого приладдя. Він застарілий і абсолютно не придатний для сучасної кухні. До того ж його можна легко замінити блендером або кухонним комбайном. Чи це так? Кожен із перерахованих вище побутових електроприладів має свої функції та недочітки, які складно заповнити. Які, цікаво Ви? Нумо розбиратися.

ручной миксер в работе

Міксер: який він? 

За типом міксер може бути двох різновидів: стаціонарний і ручний. Їх вирізняють лише спосіб роботи. Ручний не розрахований на тривалу роботу, більше того, його постійно потрібно тримати в руках. Стаціонарний досить стійкий, він має базу, яка власне його та підтримує, з ним працювати набагато зручніше. Але, так зазвичай, такі міксери набагато більше ручних і після використання вам доведеться мити не тільки віночки, а й саму чашу. 

Якщо ви все-таки ставали на стаціонарному міксері, то вам важливо знати об'єм його чаші. У середньому він 2,5 літра, але це не означає, що саме така кількість продуктів ви можете переробляти. Річ у тім, що виробник навмисно робить чашу більшою, для запобігання розбризкуванню продуктів під час приготування. 

Похожее изображение

Потужність міксера говорить нам про те, наскільки швидко ми впораємося зі збиванням продуктів. Так, наприклад, для ручного міксера характерна потужність від 150-350 Вт, стаціонарний потужніший від 200 до 700 Вт. 

До комплекту будь-якого міксера входить низка насадок: віночки є обов'язково на додаток йдуть насадки для замішування тіста. Для всіх моделей форма та принцип роботи практично однаковий. Вирізняється тільки матеріал, з якого вони виготовлені та спосіб їхнього кріплення до бази. Як бонус до ручного міксеру може йти ще насадка для пюрування овочів і фруктів. Також деякі моделі містять мініподрібнювачі та електричний ніж.

На додаток до стандартних функцій може бути турборежим, який збільшує швидкість обертання. Щоб уникнути перегрівання, рекомендується вмикати турборежим на лічені секунди.

ручной миксер с насадками

Якщо ми говоримо про кількість швидкостей, їх може бути от 3 до 12. Крім того, у деяких моделей може бути кнопка імпульсного режиму, утримуючи її, ви зможете прискорити обертання віночків.

Блендер: нове покоління...  

Блендер не змінний помічник на кухні, який чудово підходить для збивання продуктів різного роду. За типом є заглибний і стаціонарний блендер. Останній складається з бази та чаші, на дні якої розташовані ножі. У такому блендері добре збивати рідкі продукти. Зазвичай, він не надто компактний і головною його перевагою є те, що він працює самостійно. Заглибний блендер складається з двох частин: основи та заглибної ніжки з ножами. Він є універсальним, оскільки може містити різні насадки та проводити різні операції. Він не габаритний, не займає багато місця, правда коштує дорожче від стаціонарного і його постійно потрібно тримати в руках.

Как выбрать миксер?

Ключовим моментом під час вибору пристрою є потужність. Вона може коливатися від 100 до 700 Вт. Чим вища потужність пристрою, тим швидша його робота. Від потужності залежить і продукти, які можна збивати. Так, наприклад, за швидкості 300 Вт ідеально змішувати рідини. Для м'яса та овочів потрібна швидкість 400-500 Вт. Для подрібнення горіхів, надто твердих продуктів і льоду потужність має досягати 600-700 Вт. 

Також може вирізнятися і матеріал. База, чаша та заглибна частина найчастіше виготовляються з пластику та сталі. Пластиковий корпус набагато легший і міцніший, ніж металевий (поскольку база не є функціоналом і вибір металу є не зовсім доцільним). Скляна чаша — це дуже зручно та практична, порівнюючи з пластиковою. Скло використовується щільне та товсте, на ньому не залишаються подряпини, єдиною його вадою є те, що воно не витримує високих температур. Для заглибної частини часто використовують неіржавку сталь.

Сучасний блендер — володар імпульсного та турборежиму. Плюс до всього він чудово спінює і здатний до самоочищення.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner