Кошик
336 відгуків
Актуальные предложения! Успей купить уже сегодня!Ищите здесь
DeTechnik - focus on quality
+380 (96) 597-87-86
Кошик

Фільтри

Ціна

Італійські харчові продукти

Італія — давно відома під назвою "Bel Pease", що в перекладі означає гарна країна. І це не дивно... Гарні вулиці, досконалі фасади доглянутих двориків, невеликі затишні кафе, де завжди повно смачної їжі, яка так цінується туристами та містянами. Італійська кухня вміщує в себе масу неймовірно смачних рецептів їжі, які вже давно увійшли до смаку різних країн і продовжує поповнюватися рецептами солодощів, салатів, піци та всесвітньо відомої пасти. Італійська кухня-багатогранна та багатолика, у ній з'єднуються різні смаки, які оцінить справжній гурман. Ми пропонуємо вам оригінальні сорти макаронів від Barilla (Barilla Classico Barilla Emiliane Barilla Piccolini), спеціальне борошно для приготування піци та макаронів у домашніх умовах, оливкова олія (очищена та не очищена), інгредієнти для приготування десертів, заправки та соуси для макаронів і багато іншого. Купивши такі продукти, ви неодмінно приготуєте традиційну італійську лазанью, смачну піцу та тірамісу. Ми пропонуємо тільки перевірені високоякісні продукти.

Італія — неймовірна країна

Незрівнянна Італія! Як багато ми знаємо про неї? Про її природну красу, історії та клімат, який так приваблює численних туристів. Але це не найголовніші переваги цієї країни — її цінують за неймовірно смачну  кухню!

Яскрава та гостра в одному регіоні, стримана в іншому  — і так улюблена багатьма за межами країни. Практично в кожній селі є своя коронна страва, яка неодмінно оцінить істинний поціновувач. Смачна піца, паста, різноманітні сири, оливкова олія, вино — це лише частина того, що ви можете продовжити в італійській кухні.

Топ-5 популярних італійських сирів

моцарелла

Моцарела — цей ніжний сир із кислинкою, який уперше був виготовлений у 1570 році при дворі тата Римського. До його складу входить коров'яче молоко та молоко чорної буйволиці. Сир, неодмінно має зберігатися у великій кількості вологи, щоб не втратити свій оригінальний смак. Мацареллу часто використовують під час приготування піци, салатів, м'ясних страв і м'ясних запіканок.

Рікота — це теж свіжий сир, якому потрібно багато вологи. Його виготовляють із сироватки, яка залишається після моцарели. Сир має солодкуватий присмак, його часто використовують під час приготування десертів, іноді його додають у салати.

Горгонзолу — сир, який складно переплутати. Він має чітко окреслений смак. Сир із цвіллю, що надає йому гостроти та насиченості, виготовляється з коров'ячого молока. Сир часто використовують як соуси.

Маскарпоне — всесвітньо відомий сир. Він дуже ніжний і жирний, цілком може замінити вершкове масло. Завдяки своєму солодкому смаку маскарпоне часто використовують для приготування десертів (найвідоміші — Тирамісу та чизкейк).

Парміджано Реджано — король серед італійських сирів. Сир має дуже пряний смак. Попри те, що це твердий сир, він має всього 32% жирності. Його часто використовують під час приготування піци та пасти.

Вино: найкраще з найкращих!

вино италия

Вибрати вино не так уже й просто, якщо врахувати, те, що воно поєднується не з усіма продуктами. Якщо ви хочете вибрати гарне італійське вино, зверніть свою увагу на класифікатори. Найпопулярніші вина Італії, які потрапляють на наш ринок: Dolcetto dAsti, Barolo, Chianti, Orvieto, Copertino.

Dolcetto dAsti — це червоне сухе вино (міцність 11,5%) категорії DOC, яке має рубіновий колір, яскравий насичений смак і приємний аромат та ідеально поєднується із закусками.

Barolo — це високоякісне вино (міцність 13%), з винограду Небіоло. Вам сподобається гранатовий колір, трохи терпкий смак і неймовірний аромат троянди, яка переплітається з фіалкою.

Chianti — це сухе червоне вино, яке варто вживати молодим. Смак вина залежить від винограду та досліди винороба. Вино має дуже ніжний смак, який чудово підходить до страв італійської кухні та м'яса.

Orvieto — біле вино, категорії DOC. Воно має гарний золотистий колір, терпкий солодкий смак, приємний фруктовий аромат. Чудово підходить до солодких страв.

Copertino — червоне або рожеве вино з винограду Нефара. Міцність — 11%.

Оливкова олія: у чому секрет вибору?

оливковое масло

Вибір — це завжди не просто. Якщо ви дійсно хочете купити гарне оливкова олія, то вам варто звернути увагу на низку речей, щоб не помилитися. По-перше, купуючи оливкову олію, перевірте чи вона була виготовлена в Італії. Багато виробників не проти помістити на своїх етикетках «Made in Italy», придивіться уважніше, чи немає напису дрібним шрифтом, що продукт був виготовлений Іспанії тощо. По-друге, зелене — не означає якісне. Колір оливкової олії може бути від золотистого до зеленого кольору. Але зазвичай колір не робить продукт якісним. Потрібно знати, що оливки пропускають через прес лише один раз, тому напис перший віджим — це маркетингових, не більш ніж. Оливкова олія не є продуктом екстракласу, позаяк виробляється за температури нижче ніж 30 °C. Запам'ятайте, оливкову олію не варто купувати про запас, вона не може зберігатися занадто довго. Зверніть увагу на рядки його виготовлення.

Отже, ми коротко розібрали всесвітньо відомі та улюблені італійські продукти. Їх багато, вони високої якості й ідеально підійдуть до вашого столу! 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner